The week-Nes part.12

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ΑΠΘ και με όλα όσα μας εκνευρίζουν σχετικά με το αγαπητό μας πανεπιστήμιο.

-Η τοποθεσία του ΑΠΘ. Ή του σπιτιού μου, δεν έχω καταλήξει ακόμα. Στην Κατερίνη να σπούδαζα πιο γρήγορα θα έφτανα. Δηλαδή όλες οι πόλεις που σέβονται τον εαυτό τους χτίζουν την πανεπιστημιούπολη έξω από αυτές. Εμείς όμως όχι, πήγαμε και τη βάλαμε μέσα στο κέντρο, με αποτέλεσμα κάποιοι να φτάνουν σε 5 λεπτά και κάποιοι να θέλουν μία ώρα. Και μια απόσταση 5 χιλιομέτρων να γίνεται σε ένα τέταρτο. Genius!

-Ο φωστήρας καθηγητής του ΑΠΘ, που σε συνδυασμό με το παραπάνω, πάει και βάζει μάθημα στις 8 το πρωί και μετά στις 8 το βράδυ την ίδια μέρα. Θα το πω για ακόμη μία φορά. ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Πάρ’το απόφαση και κατάλαβε πως κυρίως είσαι καθηγητής. Δε θα φτιάχνεις το πρόγραμμα όπως σε βολεύει για να χώσεις μέσα τις δίκες, το γραφείο σου και το tennis. Θα το φτιάξεις έτσι που να με εξυπηρετεί. Αντε γιατί.

-Αυτό που σε κόβουν όλοι με 3. Να δεις που είναι συμβολικό ξέρω΄γω. Στο λέει ο άνθρωπος. Πάρ’τα 3 μου σου λέει. Ειλικρινέστατος.

-Οι τουαλέτες του ΑΠΘ. Πραγματικά πιστεύω ότι έτσι όπως ο ΟΑΣΘ έχει βάλει την πολιτιστική γραμμή 50 και σε γυρνάει σε όλη την πόλη, πρέπει να βάλει και μία γραμμή που να σε αφήνει μπροστά από κάθε μία τουαλέτα του ΑΠΘ. Πρέπει σε λίγο καιρό σε κάθε σπίτι κάθε Κινέζου να υπάρχει και μία φωτογραφία αγκαλιά με μία πανεπιστημιακή χέστρα. Να ιδέα για ανάπτυξη! Τί κάνουν εκεί στα υπουργεία απορώ…
kinezoi-touristes
-Η θέρμανση στο ΑΠΘ. Να’ναι καλά ο Νοέμβρης που μας το παίζει Ιούνης. Οταν του περάσει όμως αυτή η διπολική διαταραχή, κατεβάστε τις βιζόν, βάλ’τε τα pretty pants σας, εξοπλιστείτε με την κουβέρτα snuggie, πάρ’τε τα ski σας και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο εξάμηνο στο χειμερινό θέρετρο του ΑΠΘ.

Να η κουβέρτα snuggie για όποιον είχε απορία. Τώρα που τη βλέπω ταιριάζει και για ορκωμοσία... Καλή αγορά!
Να η κουβέρτα snuggie για όποιον είχε απορία.
Τώρα που τη βλέπω ταιριάζει και για ορκωμοσία… Ενδιαφέρουσα αγορά!

-Οι ταμπέλες στο ΑΠΘ. Βασικά η ανυπαρξία τους. Θες να πας απο την Ιατρική στο Πολυτεχνείο;; Σάλιωσε το δάχτυλο, σήκωσε το και πήγαινε όπου νιώσεις τον άνεμο.

-Τα κυλικεία του ΑΠΘ. Μάλλον θα πρόκειται για παραρτήματα κυλικείων αεροδρομίου, σιδηροδρομικών σταθμών, κτελ και πλοίων. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός πως έχουν τους καφέδες και όλου του είδους τα κασερόζαμπονόκουλουρόκρουασανότσουρεκότυροπιτοειδή περίπου 50% πάνω από όλα τα άλλα take away μαγαζιά της πόλης. Θα μπερδευτώ καμιά μέρα και μόλις ακούσω »ορίστε, 4.50€ είναι!» θα ρωτήσω πού είναι η πύλη Γ’ για Κομοτηνή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s